Wednesday, January 26, 2011

arini 26/01/11 * saya genap 19 tahun 1 bulan* wee:D

hheehe
arini 26 januari 2011,
saya genap 19 tahun 1 bulan.
arini saya nak post gambar bday celebration saya yg ke 19
yg tlh disambut pada 26 disember 2010:)
saya sengaja post lambat2.
saya kan suka post lambat2:P
HAHaHA.

sengaja nk genapkan 1 bulan selepas celebrate bday saya.
sy langsung tak upload gambar burfdae saya kat pesbuk,
sbb gambar tak menutup aurat dengan sempurna:)
tapi untuk tidak mengecewakan bff saya yg disayangi( terutamanya cik  epy),saya dah janji nk upload kt blog.
TARAAAAA
ni hasilnya:))

Epy,ni lar bday cake saya:))
perisa vanilla:)

HAHA
Saya sebenarnya malu giler masa nak tiup lilin n potong kek tu.
tak tahu kenapa.
may b sebab dah besar kot:P
padahal tiap2 tahun bday saya wajib d celebrate.
*blushing*

sebenarnya,masa burfdae celebratian saya ade double celebration.
1 ag bday adek sdare saya ,
si tomel nih!
                                                  nur aleesha balqees ( 3 yearrs old /2010)

aku yang pilih & aku yang tempah kek ni secara on9 pukul 4 pagi 24 disember 2010.
nasib baik dia nak amek order,HHAAAHA 
sume org duk brebut2 kan cendawan tuh!
HAMPEH! 

pulut kuning prepared by my luvly mom.
thanx mommy:))


ok.tu je epi aka azrene elena:)
hope u  berpuas ati.
sori  gambar lain x dpt nak upload sbb i x pakai tudung:D



BY THE WAY,A LOT OF THANX TO ALL MY FAMILY ,FRIENDS & GUEST
FOR ALL THE AWESOME WISHES & GREAT BIRTHDAY PARTY AND PRESENTS!!
LOVE YOU  GUYS:)
<3 <3 <3
kalau ANDA WANGI, sila LIKE :)

5 comments:

  1. hhah
    tahun lepas pny lor:))
    btw tengs:D

    ReplyDelete
  2. waaaa.. kreatifnye kek.. nak nak

    ReplyDelete
  3. syaza : tengs a lot:))
    hamzah : amek lar.nnti sy suapkan.ahah.
    btw ,tengs 4 drop here..x sangka giler n terharu sbb ade gak femes sudi singgah sini:)

    ReplyDelete