Wednesday, December 15, 2010

bila the JAKUN'S memasak :)


hahahaaaaaaaaa
aku boleh gelak balik bila aku aku tgk balik gambar ni dalam hp aku..
hahaha,,lawak sangat aku rasa..
criter bermula paabila...

org ckp anak dara tak elok bangun lambat..
so aku cube lar bangun awal..pukul 10 pagi aku bangun
hari tu je eh aku bangun kol 10..ari laen aku bangun awal okay:P
rumah aku kosong
xde orang
then aku menapak ke dapur
bukak tudung saji nak brekfes..
tapi
menu brekfes tak bukak selera aku langsung

so aku decide nak wat brekfes sendiri..
aku bukak peti ais,ade daging burger n hot dog..
hohohoho
brekfes ngn western agi arini..aku capai roti burger
tapi sob sob sob :(
SEDIHNYA!!
roti da expired!!

takpe2..dgn tabahnya aku menapak kembali ke peti ais..
aku jumpa cekodok dah dibancuh..
tanpa fikir panjang,aku amek cekodok yang dah di bancuh dan aku goreng..
OH, RAJINNYA AKU :P

round pertama goreng cekoodok..
ok,,siap..
aku goreng lagi..
hohoho..
masuk round kedua,aku penat nak menunggu..
since rumah aku dah pasang wifi,keje aku on9 jep..tak payah nk berebut nak on9
so,aku on cik dell kesayangan , n aku duduk kt meja mkn 
so aku on9 fb ag:P
balas2 komen..aku rasa xde lar lame sangat..
then,aku pandang kt tempat dapur basah

ARGGGGGGGGGHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!OMAIGOD!!
plis dont try this at home:P

aku panik..aku curah air ke dalam kuali ,api semakin marak..
mungkin ALLAH masih sayangkan aku
nasib api tu tak menyambar syiling dapur

aku yang cuak terus berlari ke luar rumah..
kebetulan,abg aku yg bekerja balik ru,ah sebab nk something..
hahaha..kereta tak sempat masuk garaj,enjin kereta pon tak sempat dimatikn dia terus berlari ke
dapur..
amek fire extinguisher dan sembur kebakaran kuali tersebut,,
hahahhaha,,nasib baik..

azani : ni taik ke kak nono??
siot giler azani!




hahaha..lepas sembur kebaran..
dinding dh kena bahan chemical + minyak masak

family aku ckp aku nk bakar rumah



p/s : jgn nk ber fesbuk sangat..
hahaaha..ni bff aku yg ajar eh..on9 sambil masak..cik epy tu..selalu sangat chatting ngn aku sambil masak!

kalau ANDA WANGI, sila LIKE :)

2 comments:

  1. if i was there, i will NEVER allow you cook! haha.

    ReplyDelete
  2. dah terbakar pun bole ambik gambar lagi kan. haih

    ReplyDelete