Sunday, February 3, 2013

INDUSTRIAL TRAINING :)

ASSALAMUALAIKUM WBT

Hai.
untuk pengetahaun semua, saya kini menjalani latihan industri selama 5 bulan  di SYARIKAT PANCARAN ILHAM ENGINEERING SDN BHD. syarikat ini merupakan syarikat kontraktor kelas A. sebagai syarat memenuhi kos kejiruteraan awam. hmmm. begini pengakhiran sy yep. liku3 kehidupan sy. saya pernah diatas dan saya pernah di bawah. kini saya sedang meniti tangga satu persatu untuk mendaki puncak kejayaan. insyaALLAH. AMIN.


:)
jam pukul 8 saya akan bergegas kje bilik air. mandi selama 20-25 minit. kemudia just sarung blouse or tshirt dan jeans.  takperlu nk iron bagai heee. pukul 8.45 hidupkan kereta panaskan enjin hehehe. kemudiaqann vrooom3 sama ada ke ofis atau tapak projek, 

hmmm. today saya update blog sebab tak ade kerja daripada bos atau engineer atau arkitek. arini saya di ofis. engineer baru balik. keluar jap teman akauntan yang accident pagi ts. huhu risau. depan ofis busy sangat jalan. jalan 4 line. tapi accident tu tak terfok sanagt. just disebabkan satu lori. kereta depan kerata akauntan brek mengejut. then akauntan brek. kereta myvi belakang laju dan melanggar kereta akauntan kat ofis ni. kejadian berlaku btol2 depan ofis. YA ALLAH , mintak dijauhkan\. hmmmm.

bos tak masuk lagi. Arkitek lak outstatrion. huhuhu, nak tulis ape la dalam report ni. hmmm. dah lama tak pergi tapak projke. apa perkembangan di sana. bila ler engineer nak suruh pergi melawat tapak projekk. 
boleh tengok perkembanagan di sana. hmmm its oaky. ALLAH dah menetapkan segala2nya...

dh pukul 4. satu jam setengah lagi nk balik.. huuu. nak beriadah plak. main badminton bagai.
heeeee. thats all bebyhh. stay gojezzz. bye.  ASSALAMUALAIKUM :)

kalau ANDA WANGI, sila LIKE :)

0 comments:

Post a Comment